12e Editie Breda Praag (25 april t/m 1 mei 2021)

25 april 2021 t/m 1 mei 2021

De Rammelbakken Reis

12e editie: Breda <> Praag

Wanneer:

Start: zondag 25 april 2021 (Breda) & Finish: zaterdag 1 mei 2021 (Breda)

Reis / Route:

Route: van Breda naar Praag en terug. Je doorkruist 5 landen t.w.: Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Polen

Deel 7 dagen lang een rammelbak met vrienden. Je start in Breda en krijgt elke dag een nieuwe uitdagende en bijzondere route met niet alledaagse wegen. Met deze rammelbak doorkruis je een aantal landen. Het gaat niet om snelheid, je verdient wel punten met vragen en opdrachten. Wordt jouw rammelbak of team tot winnaar uitgeroepen?

Overnachtingen:

Je overnacht elke dag op een andere camping. De campings zijn voorzien van alle gemakken en nette sanitaire voorzieningen. Bij ons geen zwarte cross taferelen. Houdt je niet van kamperen, dan kan je er ook voor kiezen om zelf de overnachtingen te regelen. Je betaald dan uiteraard minder , omdat de campings en ontbijt komen te vervallen.

Catering:

Er reizen foodtrucks mee, die zowel het ontbijt als diner verzorgen. Het ontbijtbuffet zit bij de prijs inbegrepen. Het diner is optioneel, dus je kunt zelf kiezen of je zelf de barbecue aansteekt of dat je voor gemak kiest en een lekkere maaltijd haalt bij de foodtruck. Heb je allergieën of speciale (dieet)wensen, geef het ons door en de kok houdt hier rekening mee.

Bar:

Op elke camping bouwen we een Rammelbar op, waar alle deelnemers gezellig onder het genot van een drankje met elkaar de dag kunnen doornemen en alle belevenissen van die dag kunnen delen.

Rammelbak:

De 2 voorwaarden waar jouw Rammelbak aan moet voldoen zijn:

  • Aanschafwaarde lager dan € 750
  • Bouwjaar 2002 of ouder

De voorpret begint al bij het uitzoeken van een geschikte auto met daarbij optioneel een caravan (Rammelhok), die deze reis moet gaan overleven. Naast de aanschafwaarde ben je vrij om nog geld te steken in het pimpen van je Rammelbak en Rammelhok. Het kan ons niet gek genoeg. Leef je uit, want de mooiste creatie krijgt extra punten. Let er wel op dat zowel de Rammelbak als het Rammelhok met alle versieringen nog wel aan alle wettelijke eisen blijft voldoen. Ook dienen deze gekeurd en verzekerd te zijn, omdat je aan het normale verkeer deelneemt.

Voorwaarde voor Rammelhok:

  • Aanschafwaarde lager dan € 750

Opdrachten:

Elke dag krijg je een route mee met daarop een aantal opdrachten. Dit zijn ludieke opdrachten waarmee je punten kunt verdienen en uiteindelijk leuke prijzen. Je kunt daarmee zelfs een startbewijs verdienen voor de volgende editie. Mocht je hier niet van houden, geen probleem, niets is verplicht. Het is jouw vakantie…

Wat zijn de kosten per team?

Team bestaat standaard uit 2 personen + Rammelbak).

Team (2 personen + Rammelbak)* € 569,- Extra Teamlid € 259,-
Team (2 personen+ Rammelbak + Rammelhok)* € 599,- Extra Teamlid € 259,-
Zonder campingovernachtingen en ontbijt** € 375,- Extra Teamlid € 159,-

 

*De inschrijving is inclusief 6 overnachtingen op een camping met ontbijt. Je hoeft dus zelf geen overnachtingsplaats te gaan zoeken en ‘s morgens is het ontbijt geregeld. Je verblijft met alle deelnemers op dezelfde camping. Allemaal mensen met dezelfde passie, die hetzelfde hebben beleefd als jij en waar je ervaringen mee kunt uitwisselen.

** Indien je kiest voor de optie ‘zonder campingovernachtingen en ontbijt’ betaal je alleen voor deelname aan de reis (startbewijs) en dien je zelf de overnachtingen te regelen.

De kosten voor een eventuele overtocht, vignetten en/of tol zijn voor eigen rekening van de deelnemers.

Deelnemers

Startnummer Teamnaam Land Plaats
1 Grutte Pier NL Rottum
2 De engskes BE Hoegaarden
3 Toeternitoe BE Tienen
4 De NederBelgen BE Kaulille
141 Peugooke BE Brugge

Statistieken

Aantal teams 5 teams
Aantal deelnemers 10 deelnemers
Gemiddeld aantal deelnemers per team 2
Percentage mannelijke deelnemers 50%
Percentage vrouwelijke deelnemers 30%
Gemiddelde leeftijd deelnemers 43 jaar
Jongste deelnemer 21 jaar
Oudste deelnemer 54 jaar

Merken

Merk Percentage
Volvo 40%
Mercedes 40%
Peugeot 20%

Samenstelling

Samenstelling Percentage
Familie 60%
Stellen 40%

Teams op de kaart

Punten

Voor deze editie zijn er nog geen punten ingevoerd.