15e Editie Breda Côte d’Azur (26 september t/m 2 oktober 2021)

26 september 2021 t/m 2 oktober 2021

Route: van Breda naar het warme zuiden van Frankrijk en terug. Je doorkruist maar liefst 5 landen t.w.: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Monaco.

We rijden van de ene Col naar de Col en we noemen deze route ook wel de 1001-bochten trip. Een aantal dagen rijden we door prachtige bergpassen en zijn er maar weinig rechte wegen bij.

Deel 7 dagen lang een rammelbak met vrienden. Je start in Breda en krijgt elke dag een nieuwe uitdagende en bijzondere route met niet alledaagse wegen. Met deze rammelbak doorkruis je een aantal landen. Het gaat niet om snelheid, je verdient wel punten met vragen en opdrachten. Wordt jouw rammelbak of team tot winnaar uitgeroepen?

De Rammelbakken reis

15e editie: Breda <> Côte d’Azur / 1001 bochten

Wanneer:

Start: zondag 26 september 2021 (Breda) & Finish: zaterdag 2 oktober 2021 (Breda)

Reis / Route:

Route: van Breda naar de Côte d’Azur en terug. Je doorkruist maar liefst 5 landen t.w.: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk & Monaco.

Deel 7 dagen lang een rammelbak met vrienden. Je start in Breda en krijgt elke dag een nieuwe uitdagende en bijzondere route met niet alledaagse wegen. Met deze rammelbak doorkruis je een aantal landen. Het gaat niet om snelheid, je verdient wel punten met vragen en opdrachten. Wordt jouw rammelbak of team tot winnaar uitgeroepen?

Overnachtingen:

Je overnacht elke dag op een andere camping. De campings zijn voorzien van alle gemakken en nette sanitaire voorzieningen. Bij ons geen zwarte cross taferelen. Houdt je niet van kamperen, dan kan je er ook voor kiezen om zelf de overnachtingen te regelen. Je betaald dan uiteraard minder , omdat de campings en ontbijt komen te vervallen.

Catering:

Er reizen foodtrucks mee, die zowel het ontbijt als diner verzorgen. Het ontbijtbuffet zit bij de prijs inbegrepen. Het diner is optioneel, dus je kunt zelf kiezen of je zelf de barbecue aansteekt of dat je voor gemak kiest en een lekkere maaltijd haalt bij de foodtruck. Heb je allergieën of speciale (dieet)wensen, geef het ons door en de kok houdt hier rekening mee.

Bar:

Op elke camping bouwen we een Rammelbar op, waar alle deelnemers gezellig onder het genot van een drankje met elkaar de dag kunnen doornemen en alle belevenissen van die dag kunnen delen.

Rammelbak:

De 2 voorwaarden waar jouw Rammelbak aan moet voldoen zijn:

  • Aanschafwaarde lager dan € 750
  • Bouwjaar 2002 of ouder

De voorpret begint al bij het uitzoeken van een geschikte auto met daarbij optioneel een caravan (Rammelhok), die deze reis moet gaan overleven. Naast de aanschafwaarde ben je vrij om nog geld te steken in het pimpen van je Rammelbak en Rammelhok. Het kan ons niet gek genoeg. Leef je uit, want de mooiste creatie krijgt extra punten. Let er wel op dat zowel de Rammelbak als het Rammelhok met alle versieringen nog wel aan alle wettelijke eisen blijft voldoen. Ook dienen deze gekeurd en verzekerd te zijn, omdat je aan het normale verkeer deelneemt.

Voorwaarde voor Rammelhok:

  • Aanschafwaarde lager dan € 750

Opdrachten:

Elke dag krijg je een route mee met daarop een aantal opdrachten. Dit zijn ludieke opdrachten waarmee je punten kunt verdienen en uiteindelijk leuke prijzen. Je kunt daarmee zelfs een startbewijs verdienen voor de volgende editie. Mocht je hier niet van houden, geen probleem, niets is verplicht. Het is jouw vakantie…

Wat zijn de kosten per team?

Team bestaat standaard uit 2 personen + Rammelbak).

Team (2 personen + Rammelbak)* € 569,- Extra Teamlid € 259,-
Team (2 personen+ Rammelbak + Rammelhok)* € 599,- Extra Teamlid € 259,-
Zonder campingovernachtingen en ontbijt** € 375,- Extra Teamlid € 159,-

 

*De inschrijving is inclusief 6 overnachtingen op een camping met ontbijt. Je hoeft dus zelf geen overnachtingsplaats te gaan zoeken en ‘s morgens is het ontbijt geregeld. Je verblijft met alle deelnemers op dezelfde camping. Allemaal mensen met dezelfde passie, die hetzelfde hebben beleefd als jij en waar je ervaringen mee kunt uitwisselen.

** Indien je kiest voor de optie ‘zonder campingovernachtingen en ontbijt’ betaal je alleen voor deelname aan de reis (startbewijs) en dien je zelf de overnachtingen te regelen.

Deelnemers

Startnummer Teamnaam Land Plaats
1 The short, the tanned and the viking BE Duffel
5 De Heidekakkers BE Hechtel
9 Vingerhoedjes team Gevingerde Vrienden NL Breda
19 Soesies NL Emmen
33 Vingerhoedjes team Vingervlug NL Breda
56 De Jasperwarner boys NL Purmerend
69 Vingerhoedjes team Natte Vingerwerk NL Breda
90 Yellow Jupmarine’s NL Stramproy
112 team EXTREME BE Kallo
118 Ricky&Nicky BE Brecht
121 Teamnamen zijn pijnlijk NL Oss
128 Doe eens rustig met die hond, joh! NL Raamsdonk

Statistieken

Aantal teams 12 teams
Aantal deelnemers 28 deelnemers
Gemiddeld aantal deelnemers per team 2.33
Percentage mannelijke deelnemers 85.71%
Percentage vrouwelijke deelnemers 10.71%
Gemiddelde leeftijd deelnemers 45 jaar
Jongste deelnemer 20 jaar
Oudste deelnemer 64 jaar

Merken

Merk Percentage
Audi 41.67%
Overig 33.33%
Toyota 8.33%
Volkswagen 8.33%
Volvo 8.33%

Samenstelling

Samenstelling Percentage
Vrienden / Vriendinnen 58.33%
Familie 16.67%
Vrienden/vriendinnen 8.33%
Collega's 8.33%
Stellen / Echtpaar 8.33%

Teams op de kaart

Punten

Voor deze editie zijn er nog geen punten ingevoerd.