Bella Italia 4 september t/m 10 september 2022

4 september 2022 t/m 10 september 2022

De Rammelbakken Reis

Editie: Bella Italia 2022 in de herhaling vanwege groot succes!

Wanneer:

Start: zondag 4 september 2022 (Oostenrijk) & Finish: zaterdag 10 september 2022 (midden Duitsland). Nadere gegevens over start en finish volgen wanneer het concept definitief wordt.

Reis / Route:

Via Oostenrijk en de Oostenrijkse Alpen naar de Stelviopas gevolgd door de SP29, zo niet nog gaver! Dwars door de Italiaanse Alpen! Terug naar de Oostenrijkse Alpen met o.a. de Großglockner. Het overige gedeelte en de landen volgt later. De beste details van Bella Italia 2021 blijven erin, enkele campings en dus routes worden nog verder geüpgrade!

Overnachtingen:

Je overnacht elke dag op een andere camping in je eigen tentje. De campings zijn voorzien van alle gemakken en nette sanitaire voorzieningen. Bij ons geen zwarte cross taferelen. Houdt je niet van kamperen, dan kan je er ook voor kiezen om zelf de overnachtingen te regelen. Je betaald dan uiteraard minder , omdat de campings en ontbijt komen te vervallen.

Catering:

Er reizen foodtrucks mee, die zowel het ontbijt als diner verzorgen. Het ontbijtbuffet zit bij de prijs inbegrepen. Het diner is optioneel, dus je kunt zelf kiezen of je zelf de barbecue aansteekt of dat je voor gemak kiest en een lekkere maaltijd haalt bij de foodtruck. Heb je allergieën of speciale (dieet)wensen, geef het ons door en de kok houdt hier rekening mee.

Bar:

Op elke camping bouwen we een Rammelbar op, waar alle deelnemers gezellig onder het genot van een drankje met elkaar de dag kunnen doornemen en alle belevenissen van die dag kunnen delen.

Rammelbak:

De 2 voorwaarden waar jouw Rammelbak aan moet voldoen zijn:

  • Aanschafwaarde lager dan € 750
  • Bouwjaar 2002 of ouder

De voorpret begint al bij het uitzoeken van een geschikte auto met daarbij optioneel een caravan (Rammelhok), die deze reis moet gaan overleven. Naast de aanschafwaarde ben je vrij om nog geld te steken in het pimpen van je Rammelbak en Rammelhok. Het kan ons niet gek genoeg. Leef je uit, want de mooiste creatie krijgt extra punten. Let er wel op dat zowel de Rammelbak als het Rammelhok met alle versieringen nog wel aan alle wettelijke eisen blijft voldoen. Ook dienen deze gekeurd en verzekerd te zijn, omdat je aan het normale verkeer deelneemt.

Voorwaarde voor Rammelhok:

  • Aanschafwaarde lager dan € 750

Opdrachten:

Elke dag krijg je een route mee met daarop een aantal opdrachten. Dit zijn ludieke opdrachten waarmee je punten kunt verdienen en uiteindelijk leuke prijzen. Je kunt daarmee zelfs een startbewijs verdienen voor de volgende editie. Mocht je hier niet van houden, geen probleem, niets is verplicht. Het is jouw vakantie…

Wat zijn de kosten per team?

Team bestaat standaard uit 2 personen + Rammelbak).

Team (2 personen + Rammelbak)* € 599,- Extra Teamlid € 274,-
Team (2 personen+ Rammelbak + Rammelhok)* € 629,- Extra Teamlid € 274,-
Zonder campingovernachtingen en ontbijt** € 375,- Extra Teamlid € 159,-

 

*De inschrijving is inclusief 6 overnachtingen op een camping met ontbijt. Je hoeft dus zelf geen overnachtingsplaats te gaan zoeken en ‘s morgens is het ontbijt geregeld. Je verblijft met alle deelnemers op dezelfde camping. Allemaal mensen met dezelfde passie, die hetzelfde hebben beleefd als jij en waar je ervaringen mee kunt uitwisselen. Een Rammelhok is het zelf meenemen van een eigen caravannetje.

** Indien je kiest voor de optie ‘zonder campingovernachtingen en ontbijt’ betaal je alleen voor deelname aan de reis (startbewijs) en dien je zelf de overnachtingen te regelen.

Deelnemers

Startnummer Teamnaam Land Plaats
4 renaultwerk NL Wolvega
6 De Singel NL Jubbega
11 Gijenik
15 de Singel NL Jubbega
16 Grutte Pier
25 Convoi Exceptionnel NL Lemmer
54 Rebel NL Harlingen
100 Just Different NL Rijsbergen
121 De Trussaapjes NL Gorinchem
150 Petten Beachteam NL Petten

Statistieken

Aantal teams 10 teams
Aantal deelnemers 20 deelnemers
Gemiddeld aantal deelnemers per team 2
Percentage mannelijke deelnemers 70%
Percentage vrouwelijke deelnemers 25%
Gemiddelde leeftijd deelnemers 48 jaar
Jongste deelnemer 22 jaar
Oudste deelnemer 75 jaar

Merken

Merk Percentage
Audi 55.56%
Volvo 22.22%
Renault 11.11%
Toyota 11.11%

Samenstelling

Samenstelling Percentage
Stellen / Echtpaar 40%
Familie 30%
Vrienden / Vriendinnen 30%

Teams op de kaart

Punten

Voor deze editie zijn er nog geen punten ingevoerd.