Over de reis

Je beleeft een 7-daagse autotocht waarbij je op plekken komt waar je nog nooit geweest bent. Je rijdt routes die je niet snel meer zult vergeten. Beleef Europa en ervaar zelf ons motto: vriendschap is de basis, de uitdaging de beproeving!

Vriendschappelijk en uitdagend!

De Rammelbakken Reis staat in het teken van plezier hebben met elkaar. Samen wordt het een geweldige beleving. Behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn een voorwaarde om deze uitdaging op zo leuk mogelijke wijze te voltooien. Daarbij garandeert het maximum van 300 personen en dus een persoonlijke, sportieve en gezellige basis.

Gezelligheid staat voorop!

Originaliteit, creativiteit, humor en ludieke acties zijn de grondleggers voor gezelligheid! Dit begint al bij de start in Breda. Een bewuste keuze zodat familie en vrienden jullie kunnen aanmoedigen en uitzwaaien, maar nog leuker is het om ook weer binnengehaald te worden door dezelfde dierbaren bij de finish die ook weer in Breda zal zijn.

Campings

De prijs van de overnachting op de camping zit in de all-in prijs. Je bent dus verzekerd als team van een campingplaats. Het zijn voornamelijk campings met degelijke en nette sanitaire voorzieningen en we streven ernaar om optioneel stroom aan te kunnen bieden. Je dient zelf te zorgen voor een eigen tent en benodigde kampeerspullen.

Je kunt er ook voor kiezen om eigen accommodaties voor alle overnachtingen te boeken, dan gelden er uiteraard andere prijzen.

Meereizende foodtrucks

Voor de innerlijke mens en om een ieder te ontzien, waar het aankomt op het nuttigen van conservenblikken eten, zullen een aantal foodtrucks gedurende het evenement met ons meereizen. Daarnaast een leuke hangout op de overnachtingsplek. Zij verzorgen zowel het ontbijt (inbegrepen bij de inschrijfprijs) als het diner.

Kosten

Je kunt kiezen voor de Rammelbakken Campings of om zelf de overnachtingsaccommodaties te regelen.

Een startbewijs voor een team van 2 personen kost 375 euro, dit is zonder campings en ontbijtbuffet.

All in prijs: vanaf € 555 per team van 2 personen. Hierin is inbegrepen:

  • deelname challenge (Startbewijs)
  • 6x overnachting camping
  • 6x ontbijt
  • optioneel: extra kosten Rammelhok € 30

Elke extra deelnemer kost € 249 pp. Dit is inclusief 6x overnachting camping en 6x ontbijt. Elk team ontvangt een startnummer en een aantal stickers met het logo van de Rammelbakken Reis.

Bekijk de aankomende edities voor de bijbehorende kosten.

Spelregels

Auto:

  • Het voertuig dient aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften en eisen te voldoen.
  • Een voertuigverzekering is verplicht.
  • Het voertuig mag niet jonger zijn dan 2001.
  • De aanschafwaarde van de auto bedraagt maximaal € 750.
  • Een geldige APK is verplicht.

Routes & opdrachten

Op reis krijg je van ons elke dag een mooie route voor de Rammelbakken Reis. Dit is geen alledaagse route. We vermijden zoveel mogelijk de snelweg, zodat je door de kleine dorpjes en mooie natuurgebieden komt en over bijzondere wegen rijd. Daarnaast hebben we originele opdrachten tijdens de reis, zodat je met de andere teams kunt concurreren in de ranglijst.