Over de reis

Je beleeft een 7-daagse autotocht waarbij je op plekken komt waar je nog nooit geweest bent. Je rijdt routes die je niet snel meer zult vergeten. Beleef Europa en ervaar zelf ons motto: vriendschap is de basis, de uitdaging de beproeving!

Vriendschappelijk en uitdagend!

De Rammelbakken Reis staat in het teken van plezier hebben met elkaar. Samen wordt het een geweldige beleving. Behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn een voorwaarde om deze uitdaging op zo leuk mogelijke wijze te voltooien. Daarbij garandeert het maximum van 300 personen en dus een persoonlijke, sportieve en gezellige basis.

Gezelligheid staat voorop!

Originaliteit, creativiteit, humor en ludieke acties zijn de grondleggers voor gezelligheid! Dit begint al tijdens het afreizen naar de start in het buitenland. De deelnemers zijn dan vaak al in contact met elkaar via Whatsapp en locatie trackers. 

Campings

De prijs van de overnachting op de camping zit in de all-in prijs inbegrepen. Je bent dus verzekerd als team van een campingplaats. Het zijn voornamelijk campings met degelijke en nette sanitaire voorzieningen en we streven ernaar om optioneel stroom aan te kunnen bieden. Je dient zelf te zorgen voor een eigen tent en benodigde kampeerspullen.

Je kunt er ook voor kiezen om eigen accommodaties voor alle overnachtingen te boeken, dan gelden er uiteraard andere bedragen voor het inschrijven.

Meereizende foodtruck

Voor de innerlijke mens en om een ieder te ontzien, waar het aankomt op het nuttigen van conservenblikken eten, zal er een cateraar gedurende het evenement met ons meereizen. Daarnaast een leuke hangout op de overnachtingsplek. Zij verzorgen zowel het ontbijt (inbegrepen bij de inschrijfprijs) als optioneel voor avondeten. In 2024 gaat Good Times Events mee.

Kosten

Je kunt kiezen voor de Rammelbakken Campings of om zelf de overnachtingsaccommodaties te regelen.

Een startbewijs voor een team van 2 personen kost € 399, dit is zonder campings en ontbijtbuffet.

All in prijs: vanaf € 659 per team van 2 personen. Hierin is inbegrepen:

  • deelname Rammelbakken Reis
  • 6x overnachting camping
  • 6x ontbijt
  • optioneel: extra kosten Rammelhok € 30

Elke extra deelnemer kost vanaf € 299 p.p. Dit is inclusief 6x overnachting camping en 6x ontbijt. Elk team ontvangt deurstickers met het logo van de Rammelbakken Reis waarop het startnummer aangebracht kan worden en een editie deelnamesticker.

Bekijk de aankomende edities voor de bijbehorende kosten.

Spelregels

Auto:

  • Het voertuig dient aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften en eisen te voldoen.
  • Een voertuigverzekering is verplicht.
  • De Rammelbak is van bouwjaar 2004 of ouder.
  • De aanschafwaarde van de auto bedraagt maximaal € 1.500. Dit is verhoogd gezien de veranderingen op de occasionmarkt. Het aantal uitvallers was afgelopen jaar behoorlijk hoger, dan voorgaande jaren, onder de deelnemers die zich aan de voorheen geldende € 750 hadden gehouden. 
  • Een geldige APK is verplicht.

Routes & opdrachten

Op reis krijg je van ons elke dag een mooie route voor de Rammelbakken Reis. Dit is geen alledaagse route. We vermijden zoveel mogelijk de snelweg, zodat je door de kleine dorpjes en mooie natuurgebieden komt en over bijzondere wegen rijd. Daarnaast hebben we originele opdrachten tijdens de reis, zodat je met de andere teams kunt concurreren in de ranglijst.

Schrijf je nu in!

× Vragen?