Edities

11e Editie Breda Nice / 1.001 bochten (27 september t/m 3 oktober 2020)

Route: van Breda naar Nice en terug. Je doorkruist maar liefst 6 landen t.w.: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Monaco & Italië.

Deel 7 dagen lang een rammelbak met vrienden. Je start in Breda en krijgt elke dag een nieuwe uitdagende en bijzondere route met niet alledaagse wegen. Met deze rammelbak doorkruis je een aantal landen. Het gaat niet om snelheid, je verdient wel punten met vragen en opdrachten. Wordt jouw rammelbak of team tot winnaar uitgeroepen?

Meer informatie

12e Editie Breda Praag (25 april t/m 1 mei 2021) / HELAAS GEANNULEERD

Meer informatie

13e editie Breda Boedapest (13 t/m 19 juni 2021) / HELAAS GEANNULEERD

Meer informatie

14e editie (Edinburgh / UK ---> wordt;) Oostenrijkse en Italiaanse Alpen / Venetië editie "Bella Italia"

Meer informatie

15e Editie Côte d'Azur (26 september t/m 2 oktober 2021)

Deze editie gaat door!! En we verblijven alleen in Frankrijk, dit maakt het reizen een stuk gemakkelijker m.b.t. Covid-19.

Route: van thuis naar het warme zuiden van Frankrijk en terug. Je doorkruist de volgende landen, België, Luxemburg, Frankrijk, (onder voorbehoud van eventuele noodzakelijke wijzigingen m.b.t. covid-19).

We rijden van de ene Col naar de Col en we noemen deze route ook wel de 1001-bochten trip. Een aantal dagen rijden we door prachtige bergpassen en zijn er maar weinig rechte wegen bij.

Deel 7 dagen lang een rammelbak met vrienden. Je start thuis en de officiële start is vanaf de camping, de finish is bij aankomst op de laatste camping. Je krijgt elke dag een nieuwe uitdagende en bijzondere route met niet alledaagse wegen. Met deze rammelbak doorkruis je een aantal landen. Het gaat niet om snelheid, je verdient wel punten met vragen en opdrachten. Wordt jouw rammelbak of team tot winnaar uitgeroepen?

Meer informatie

Editie Boedapest 2022 / 12 t/m 18 juni

Meer informatie