Campings (Overnachtingen)

De prijs van de overnachting op de camping zit in de all-in prijs. Je bent dus verzekerd als team van een campingplaats. Het is aan het team zelf of ze kiezen voor een kleine pop-up tent per persoon of liever met z’n allen in een grote bungalowtent gaan slapen. Alle deelnemers dienen zelf te zorgen voor kampeerspullen, zoals tent, luchtbed, slaapzak e.d. De organisatie van de Rammelbakken Reis draagt alleen zorg voor de overnachtingsaccommodatie.

Sanitair: We reizen door diverse landen, waarbij de maatstaven per land zeer verschillen. We streven ernaar om altijd campings te selecteren met degelijke sanitaire voorzieningen en dus nette toiletten en wasruimtes met voldoende douches. Houdt er rekening mee dat er op bepaalde tijden pieken zijn in het douchegebruik en het dus loont om op een ander tijdstip te gaan douchen, dan dat je normaal gesproken gewend bent, zodat je niet hoeft te wachten.

We streven ernaar om optioneel stroom aan te kunnen bieden. Stroomfaciliteiten dienen altijd onderling gedeeld te worden en zijn voor fair use only. Over het algemeen genomen zitten de kosten voor het stroomgebruik bij de inschrijfprijs inbegrepen, echter kan het voorkomen dat sommige campings hier vanaf wijken en apart een klein bedrag rekenen aan de deelnemers voor gebruik van elektra.

Ben je geen kampeerder, maar wil je wel graag op Rammelbakken Reis, dan kan je ervoor kiezen om eigen accommodaties voor alle overnachtingen te boeken, dan gelden er uiteraard andere prijzen. Je dient dit zelf te verzorgen en kunt dit bij de inschrijving aangeven. Je kunt niet gedeeltelijk gebruik maken van de camping en gedeeltelijk zelf overnachtingen elders boeken. Het is dus all-in camping of alle overnachtingen zelf regelen.

 

Bij de all-in prijs op de camping zit ook elke dag een heerlijk ontbijtbuffet inbegrepen, zie foodtrucks. Je kunt dus zo vanuit je tent een heerlijk vers gebakken broodje en kopje koffie scoren.

Wi-Fi: We kunnen niet garanderen dat er op elke camping Wi-Fi aanwezig is. Op de campings waar wel Wi-Fi beschikbaar is kan dit gratis of tegen betaling worden aangeboden, dit verschilt sterk per camping. We raden je daarom aan om tijdens de reis voldoende data beschikbaar te hebben. Regel dit voor vertrek. Koop dus een extra belbundel of verhoog tijdelijk je abonnement, indien je verwacht data te kort te komen.

We reizen door verschillende landen in het voor- en najaar. Dit heeft tot gevolg dat de weersomstandigheden ook sterk kunnen verschillen per dag. Houdt er dus rekening mee dat het ’s nachts flink kan afkoelen en ook wel eens kan regenen op de camping…al zullen wij natuurlijk elke dag duimen voor mooi weer 😊 Tip: neem een isolatiematje mee voor onder je tent en test alle kampeerspullen thuis al uit. Beter dat je er dan achter komt dat je luchtbed of tent lek is i.p.v. op de 1e camping…

× Vragen?