Gezelligheid staat voorop!

Originaliteit, creativiteit, humor en ludieke acties zijn de grondleggers voor gezelligheid! Dit begint al bij de start in / nabij Breda. Een bewuste keuze om vanuit Nederland te vertrekken, zodat familie en vrienden jullie kunnen komen aanmoedigen en uitzwaaien, maar nog leuker is het om ook weer binnengehaald te worden door dezelfde dierbaren bij de finish, die ook weer in / nabij Breda zal zijn. N.B. We streven ernaar om zowel de start als de finish in Nederland te houden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan staat dit bij de editie vermeldt.

Onderweg hebben de deelnemende teams veel lol met elkaar en lokale bevolking. Mede door de ludieke opdrachten, die je vanuit de organisatie dagelijks krijgt uitgereikt wordt de creatieve geest geprikkeld om buiten de comfort zone te treden. Dit heeft al vele malen tot bijzondere situaties en unieke fotokiekjes geleid.

Opdrachten zijn overigens niet verplicht, dus is het voor jou voldoende om lekker te cruisen en te genieten van de mooie routes en de gezelligheid op de campings, dan is dat voor ons ook prima. Je dingt dan alleen niet mee naar de prijzen.

Reizen met een grote groep heeft uiteraard ook een keerzijde. Zo is het over het algemeen wat rumoeriger op de campings. Kom je voor je rust, dan raden we je aan om met je tent aan de rand van de camping te gaan staan. We verwachten echter wel dat alle deelnemers de campingregels en algemene gedragsregels respecteren en zich daarnaar gedragen, zodat het voor iedereen leuk blijft en aan zijn/haar nachtrust toekomt.