Kosten

Je kunt kiezen voor de Rammelbak Campings of om zelf de overnachtingsaccommodaties te regelen. Circa 97% van alle deelnemers kiest voor de Rammelbak Campings. Daar verblijven we met z’n allen en is het elke avond gezellig samenkomen bij de Rammelbar en meereizende foodtruck(s). Op de Rammelbakken campings wordt er vaak nog wat gesleuteld aan de rammelbak en worden tips, trucs en sterke verhalen uitgewisseld.

Bij de 10e, 11e , 12e (auto)editie all-in prijs: vanaf € 549 per team van 2 personen.

Hierin is inbegrepen:

  • deelname Rammelbakken Reis (Startbewijs)
  • 6x overnachting camping
  • 6x ontbijt
  • optioneel: extra kosten Rammelhok € 30

Elke extra deelnemer per team betaald een vanaf prijs van € 252,- Dit is inclusief 6x overnachting camping en 6x ontbijt. Elk team ontvangt een startnummer en een aantal deurstickers met het logo van de Rammelbakken Reis.

De prijs voor een startbewijs wijkt per editie iets af. De prijs is uiteraard mede afhankelijk van de landen waar we overnachten.

Liever niet kamperen, dat kan ook. Je dient dan zelf de overnachtingslocaties te regelen en schaft alleen een startbewijs aan. De prijs voor een startbewijs voor een team van 2 personen is te verkrijgen vanaf 375 euro, dit is zonder camping en ontbijt.

Bekijk de aankomende edities voor de actuele prijzen.