Routes & Opdrachten

Routes:

We proberen zoveel mogelijk de snelweg te vermijden en kiezen dan ook veelal voor de mooie binnendoor routes. Zo slinger je door geweldige kleine dorpjes, langs prachtige bergpassen en geweldige vergezichten. Zeker geen alledaagse route en kom je op plaatsen waar je zelf nog nooit bent geweest.

De route krijg je elke dag bij aankomst op de camping  uitgereikt.

Je kunt je dan eventueel ’s avonds daar alvast in verdiepen en je navigatiesysteem instellen.

Opdrachten:

Tijdens de reis krijg je elke  dag de route uitgereikt voor de volgende dag. Hierop staan ook 1 of meerdere opdrachten voor onderweg. Dit kan een puzzel zijn die je in de auto dient op te lossen, maar kan ook een ludieke doe-opdracht zijn. We houden het leuk, maar we dagen je wel uit..😊 Met deze opdrachten kan je punten verdienen en kan je aan het einde van de reis leuke prijzen winnen.

Prijzen:

1e prijs: Startbewijs voor 2 personen aan een volgende editie (t.w.v. de inschrijfprijs van de editie waar aan meegedaan is o.b.v. twee personen).

2e & 3e prijs: cadeaubonnen

Originaliteitsprijs: vele Rammelbakken worden prachtig gepimpt. Het team wat de meeste stemmen krijgt van de andere teams wint de originaliteitsprijs, bestaande uit cadeaubonnen en eeuwige roem.

Troostprijs voor de grootste pechvogels.

Medailles voor het meest behulpzame / sportieve team.

× Vragen?