Vriendschappelijk en uitdagend!

De Rammelbakken Reis staat in het teken van plezier hebben met elkaar. Samen wordt het een geweldige beleving. Behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn een voorwaarde om deze uitdaging op zo leuk mogelijke wijze te voltooien. Daarbij garandeert het maximum van 300 deelnemers / circa 135 teams een persoonlijke, sportieve en gezellige basis.

Wij verzorgen geen georganiseerde pechhulp. Dit is juist onderdeel van het avontuur. Bij afgelopen edities is gebleken dat de saamhorigheid in de groep groot is. Juist omdat wij een maximale groepsgrootte hanteren en iedereen elkaar snel leert kennen en daardoor ook bereid is elkaar te helpen. Dit stimuleren wij ook continue.

Communicatie onderling: We zorgen voor een Whatsappgroep, waarbij je eenvoudig met andere deelnemers in contact kan komen om informatie en tips uit te wisselen of om hulp te vragen indien nodig. Ook maken we gebruik van een positiebepaling app, zoals Life360 of vergelijkbaar. Hiermee is het mogelijk om te zien waar andere deelnemers zich bevinden.

Naast de gentleman agreement, omtrent hulp bieden aan andere teams, helpt deze techniek erbij om snel hulp te krijgen indien nodig. Er rijden veel deelnemers met een technische achtergrond en een paar handige handjes mee, die altijd wel bereid zijn om te helpen voor een biertje of broodje knakworst (-:

× Vragen?